水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 08:06

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 11  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 10:07 
離線
頭像

嗯,我浮上來了,大家好。 :-n01

其實這個潛到大西洋海底的Leelee最近學人玩出版小說:f 。曾經跟少數(非常少)的情迷友提過,但,到今天,書出街已經兩個月,都沒在情迷浮上來打個廣告,只是想到一來內容跟水草全無關係,二來Leelee的小說嘛,情迷班大佬大哥大弟都應該興趣會缺缺 ^_^|||,於是才打消了念頭。 :d

但忽然收到鏍絲兄的一個email,想不到「嘩嘩嘩他搵到黎」 :m ,而且特意來恭喜我,甚至提出替我打廣告;我是又一次覺得情迷友的「情」實在不是君子之交淡如水。

所以,別壞了鏍絲的模範美譽,廣告就由我自己來打,負荊請罪,先請super大大打我就好。 :-n06

近來少了上情迷,偶爾上去都是新面孔了,但,農曆新年又快到,趁機蒲蒲頭,呃下祝賀先。 :P

先謝謝大家的關注(if any) :d

N.B. 8) 筆名「靛」[音:殿]

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 Leelee 於 2007-05-19 18:21 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 10:18 
離線
頭像

朋友e本野講關於d咩架.....
弓起你出書wo...飲杯 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 10:21 
離線
頭像

吾講甘多, 行動最實際~~
一於捧場先.....哈哈哈 ^ ^

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 10:23 
離線
頭像

恭喜ar~~ :-n05

總之要將你既注意力比曬我
因為我有好多好多需要,去成長,去長大

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 10:44 
離線

好事梗係要傳千里啦,其實掛念既網友都唔少,不過妳有個竇,容易通緝d,有時間都會去探下妳,正如妳所講,跨網有時唔係咁方便,所以做左cd-rom,妳唔怪我唐突已經好開心。
出小說不竟係人生大事,係咪廣告唔重要,祗想一些網友一同分享妳既喜悅。
繼續努力,大家都會支持妳。

(p.s.我個網名係黎自我個英文名,十歲開始用,廿幾歲開始朋友已經叫我鏍絲,真名或者英文名反而少人叫。)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 11:15 
離線
頭像

Leelee, 真的是要怪你一句,出版兩個月後才和大家分享,真係好唔啱!

睇封面副「嬲」相,係少女叢書類?我買定一本放係 cafe, 等你簽名,快D自動投案!來書會放在書架,你不想曝光可以自己行去攞草書睇時簽埋便可。 :-n05 :-n05

By the way, 幾時攪簽名會呀?地方我可以代勞喎! :e :e

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 11:16 
離線
頭像

我畫畫21年,封面 D 圖真係唔得,
我試下做一張草圖過你,唔收錢 !!!!! ( 不過要比 D 時間 )

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 11:34 
離線
頭像

健.. 寫:
朋友e本野講關於d咩架.....弓起你出書wo...飲杯 :-n05

多謝你~! :-n20
朋友呢本野都話情迷班大佬大哥大弟都應該興趣會缺缺,因為係奇幻愛情小說。
:roll:
大肥 寫:
吾講甘多, 行動最實際~~一於捧場先.....哈哈哈 ^ ^

多謝大肥,聽到已好開心。 :-n05
avriljoseph 寫:
恭喜ar~~ :-n05

^_^謝~!
鏍絲 寫:
好事梗係要傳千里啦,其實掛念既網友都唔少,不過妳有個竇,容易通緝d,有時間都會去探下妳,正如妳所講,跨網有時唔係咁方便,所以做左cd-rom,妳唔怪我唐突已經好開心。
出小說不竟係人生大事,係咪廣告唔重要,祗想一些網友一同分享妳既喜悅。
繼續努力,大家都會支持妳。
(p.s.我個網名係黎自我個英文名,十歲開始用,廿幾歲開始朋友已經叫我鏍絲,真名或者英文名反而少人叫。)

你去我度,做下CD-RW都可以既~等我都知道你來過呀嘛。 :P
對,係大事,大到同結婚差不多,而且一樣都係行左第一步就無得反轉頭既事,而家日日都在埋頭苦幹做做做。 :-n29
個英文名真係好有型,yahoo都search唔到,夠哂獨一無二呀,而且十歲已經曉呢個名,失敬! :-n05

Andy Kong 寫:
Leelee, 真的是要怪你一句,出版兩個月後才和大家分享,真係好唔啱!
睇封面副「嬲」相,係少女叢書類?我買定一本放係 cafe, 等你簽名,快D自動投案!來書會放在書架,你不想曝光可以自己行去攞草書睇時簽埋便可。 :-n05 :-n05
By the way, 幾時攪簽名會呀?地方我可以代勞喎! :e :e

咁我又負荊請罪多一次啦...。 :-n16
又唔好話少女啦,暫時讀者似係由十歲至廿頭既女性為主咁囉,呵呵。 8)
簽名會?唔係我搞既,要問出版社。我真係唔知,但,在書展好啦,唔好搞到你。 :-n31
食獸 寫:
我畫畫21年,封面 D 圖真係唔得,我試下做一張草圖過你,唔收錢 !!!!! ( 不過要比 D 時間 )

係既前輩 :-n23 !我呢d只有十幾年畫齡既後輩俾你批話「封面 D 圖真係唔得」,真係馬上行埋一面。 :-n19
就算唔係為呢本書,仍願聞其詳,指教指教!期待。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 12:03 
離線
頭像

Leelee,

唔好意思,我o既語氣重左喇,
出左 post 後都想打自己一大巴~
pm 傾好嗎 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 12:43 
離線
頭像

leelee~
支持你
期待妳的簽名會.. :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 14:15 
離線
頭像

以讀者眼光來睇,封面都算幾靚呀,小弟由小學開始已睇龍虎門、中華英雄直至而家天下、神兵,'讀'齡都有廿年 :c :c :c 奇幻愛情小說,係咪類似亦舒嘅朝花夕拾?定係走衛斯理路線呀? :c 另食獸兄原來係漫畫人,失敬失敬 :m

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 15:03 
離線

繼續努力,支持妳。
X 2

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 15:20 
離線
頭像

:-n05 ...
努力啊... :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 16:02 
離線
頭像

次次去親書店都唔會行去哩o的封面附近~~~~~~ :c

一於來個團購啦~~~~~~ :c

支持leelee姐~~~~ :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-21 16:09 
離線

Leelee 寫:
讀者似係由十歲至廿頭既女性為主咁囉

睇黎都要買本比阿囡過目,再叫佢寫篇讀書報告。 :d

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :