水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 04:14

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 12:36 
離線
頭像

哎呀**
太遲先見此post
等會到書局先
公屎公屎~~~~!!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 12:51 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
我寫完呢本小說之後,唔駛check都記得幾時到邊個換呀。
我up得出就唔怕你check啦,我不嬲都自命嬸嬸。 :g

係嘅係嘅,我地嘅超年輕嬸嬸:d

我D 記憶反而退步哂,正在苦惱和不甘心中 :h

你本書要等 restock 喎,唔知過年前揾唔揾到 tim :n

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 13:38 
離線

恭喜恭喜 :-n05
祝:銷量勁好~!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 16:37 
離線
頭像

五代裕作,
唔遲唔遲~多謝多謝!
Andy Kong,
restock左N次啦(新人作品書店唔敢入得多,得個十本八本賣完就有成個星期真空期 :-n07 ),出版社通知,第二版岩岩印起,初版稀有囉~ :-n06
養魚*俊仔,
多謝你~ :-n08

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 16:49 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
restock左N次啦(新人作品書店唔敢入得多,得個十本八本賣完就有成個星期真空期 :-n07 ),出版社通知,第二版岩岩印起,初版稀有囉~ :-n06

唔怪得,等我仲周圍揾!咁新年後要昅實拉啦! :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 16:57 
離線
頭像

Andy Kong,
咁又唔係間間無喎,好衰架佢。
要勞煩你走幾轉啦 :-n08 。真係唔見,問店員係最有效既方法~ :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-28 00:46 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
要勞煩你走幾轉啦 :-n08 。真係唔見,問店員係最有效既方法~ :-n06

揾到的話,走多幾轉都無所謂啦!
:e :e

講開,你個筆名點讀?唔識同店員講作者名,要寫比佢睇,勁瘀呀! :h

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-28 00:59 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
Leelee 寫:
Andy Kong,

揾到的話,走多幾轉都無所謂啦!
:e :e

講開,你個筆名點讀?唔識同店員講作者名,要寫比佢睇,勁瘀呀! :h

Leelee 寫:
嗯,我浮上來了,大家好。 :-n01

其實這個潛到大西洋海底的Leelee最近學人玩出版小說:f 。曾經跟少數(非常少)的情迷友提過,但,到今天,書出街已經兩個月,都沒在情迷浮上來打個廣告,只是想到一來內容跟水草全無關係,二來Leelee的小說嘛,情迷班大佬大哥大弟都應該興趣會缺缺 ^_^|||,於是才打消了念頭。 :d

但忽然收到鏍絲兄的一個email,想不到「嘩嘩嘩他搵到黎」 :m ,而且特意來恭喜我,甚至提出替我打廣告;我是又一次覺得情迷友的「情」實在不是君子之交淡如水。

所以,別壞了鏍絲的模範美譽,廣告就由我自己來打,負荊請罪,先請super大大打我就好。 :-n06

近來少了上情迷,偶爾上去都是新面孔了,但,農曆新年又快到,趁機蒲蒲頭,呃下祝賀先。 :P

先謝謝大家的關注(if any) :d

N.B. 8) [color=indigo]筆名「靛」[音:殿]
[/color]

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-28 02:32 
離線
頭像

抱波司機 寫:
N.B. 8) 筆名「靛」[音:殿] [/color]
[/quote]

Thanks 抱波 :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-03 21:03 
離線
頭像

:a

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-03 21:15 
離線
頭像

:m 出書啦
恭喜恭喜!!!!! + 新年快樂呀~~搵左大錢未呀 :-n06 (搵左都唔洗請食飯架)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-04 00:01 
離線
頭像

加推第二版喎,仲吾賺大錢 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-04 14:15 
離線
頭像

:-n06 咁發~咁改口請食飯得唔得 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 00:03 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,

唔怪得,等我仲周圍揾!咁新年後要昅實拉啦! :-n06 :-n06

今日經過樓下見到重有初版,但因為我呢種老餅攞起本書來睇時已引來四周奇異目光,感覺d人好似唔知點咁(下刪19個字),所以唔敢買住,不過就好快"立"過下,好似唔錯! :b :b :b

'

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 00:21 
離線
頭像

sam22 寫:
Leelee 寫:
Andy Kong,

唔怪得,等我仲周圍

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :