水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 11:40

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:09 
離線
頭像

抱波司機 寫:
妖 ~~ 大把人見過我 la ~ super 都見過了 ~ kakakaka!

但....... 我智商唔只 23 ..... kakakakwawawawaaawwa

就來俾super 插我 .... 浪費資源 .........kakwawawaka!a

原來我大你4日..又係姓陳....kakakak :c

最後由 奸仔 於 2006-01-26 22:12 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:12 
離線
頭像

咁攪啊... :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:15 
離線
頭像

keisuke 寫:
大猩猩王原來大我多啦...
我都係用緊舊版炸... :a
做得大王............點都要有返咁上下o既........... :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:16 
離線
頭像

大猩猩王~ 寫:
keisuke 寫:
做得大王............點都要有返咁上下o既........... :c

原來係咁...
搵日請你食焦... :c (說笑...)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:17 
離線
頭像

keisuke 寫:
:c ...
明白...明白...
你就好啦...連super 兄都見過... :b

你會失望..... 佢 ..唔靚仔的 :c (大笑) , 講笑 ...... :d
佢白白淨... .. 高高的 ....中國籍 .... ... akakaka~

身分證都玩一餐 ...... 真無聊 kakkwkwkwakwak!
講番本書.....吧 ~~ kakakakak!!

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:18 
離線
頭像

keisuke 寫:
大猩猩王~ 寫:
keisuke 寫:

原來係咁...
搵日請你食... :c (說笑...)
你當然係講笑啦~~~~~~~

猩猩邊會食「焦」架~~~~~~

係食的~~~~~~~ :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:23 
離線
頭像

大猩猩王~ 寫:
keisuke 寫:
大猩猩王~ 寫:
keisuke 寫:

原來係咁...
搵日請你食... :c (說笑...)
你當然係講笑啦~~~~~~~

猩猩邊會食「焦」架~~~~~~

係食的~~~~~~~ :-n04

:c ...
下次再傾...下次再傾... :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 23:08 
離線
頭像

嘩,咩事呀你地... :m

想笑史我咩,我邊睇邊叫救命!
抱波,我真係睇你唔出呀! :-n05 好野! :-n05
咁我祝你狗年早日搵到你既女抱波!(嘩,「女抱波」呢個term好核突呀。 8)

p.s.我岩岩做左,未去囉 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 23:17 
離線
頭像

Florence 寫:
leelee:
Congratulations!!!! 上次托我妹找出版商一事,因後來沒著落而自己個時又忙準備婚禮,所以,都給忘得一干二淨,現在看到你的消息,才猛然醒悟.... :d , 請見諒
等我放工後去書局望下先, 你估本書會唔會出"簡體版"呢 :c  

多謝你~唔緊要啦
"簡體版"?應該,唔會住...呱 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 00:28 
離線
頭像

Leelee 寫:

咁我祝你狗年早日搵到你既女抱波!(嘩,「女抱波」呢個term好核突呀。 8)

有女朋女 .... 都可以有艷遇~~kakakaa~ :c

不準用放大鏡 ... 2選1 ... kakkakakkakka!!~~~~~~ :b

其實 .. 本書 ......
1張 id---->相遇--->相約 -->戲院 ---> 奇異的事發生了 !~
幾吸引 ~

再版 之時 ... 可唔可以改插圖 ? 依我的 ... .... 畫 kakakakak!!...認真的 .......kakakakawkaawk :d

ganboy 寫:
原來我大你4日..又係姓陳....kakakak :c

不如我約你一齊去 換 id .... 可能我地 同姓 ... 同名 ......... 跟住就好似 <L6> 書中 ...................KAKAWKKAWWKAAK~想知 !? .. 買吧 ,...!!~ :c

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 00:42 
離線
管理員
頭像

咦.. 又見關我事呼, 我好冇記性既, 阿抱波.. 真係冇乜印象啦.

遲了恭喜LeeLee 既 結晶品出世呀, 有冇機會成為第2 個羅琳呀. :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 00:42 
離線
頭像

抱波司機,
你真係出哂力同我宣傳,抵錫! :-n20
係咩?你覺得岩睇呀?我成日會諗男仔睇會唔會覺得好悶架。

梗係估右邊個個啦~
依依依?Poly喎,有無見到... :-n06
想知 !? .. 睇吧 ,...!!~ :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 00:48 
離線
頭像

SuperCTW 寫:
咦.. 又見關我事呼, 我好冇記性既, 阿抱波.. 真係冇乜印象啦.

遲了恭喜LeeLee 既 結晶品出世呀, 有冇機會成為第2 個羅琳呀. :b

嘩,Super兄,難得你唔怪我來踩場,仲恭喜添 :-n08 多謝Super兄!
應該就,無咩可能啦,哈哈。 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 00:59 
離線
頭像

Leelee 寫:

我見過真人版女抱波喎,好靚㗎! :m :-n04 :-n04

岩岩做左?快D check 下全港換領智能身份證計劃的時間表先! :e :e

Leelee 嬸嬸,大家實在太 miss 你啦! :d :d

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-27 01:04 
離線
頭像

Andy Kong,
我寫完呢本小說之後,唔駛check都記得幾時到邊個換呀。
我up得出就唔怕你check啦,我不嬲都自命嬸嬸。 :g

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :