水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 04:11

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-25 11:41 
離線
頭像

Andy Kong,
我睇左,你當動物片(馬同長頭鹿)睇會安心d~

wct,
多謝!版稅呀,真係唔係好風光架乍,起碼一定唔夠開飯...... :-n07 除非賣到JK Rowling咁啦 :d (impossible...)

Grass369,
:-n08 多謝你,如果有,我再post上來(其實幾驚 :-n06

ShrimpTheLittle,
我D櫻桃生到好多,但長極都唔係好大隻呀,唔知係咪食得寡,只得乾糧

抱波司機,
依?又一個自由行呀? :c 多謝哂你!
李...清...照...,唔知我理解到既同唔同你指既個張呢。 :j
p.s. I like你個林狗頭像圖 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-25 13:02 
離線
頭像

Leelee 寫:
....ShrimpTheLittle,
我D櫻桃生到好多,但長極都唔係好大隻呀,唔知係咪食得寡,只得乾糧

我諗蝦同魚都有差唔多的"體型階級制",好打d大隻d果d個體 o係 食野果時會惡d,咁樣就可以食多d,而細d果d就要等佢地食完食淨先有得食~~所以一缸裡面就可能只有幾隻少數的"大"蝦~~我諗應該會係咁o既原因~~~~

其次可能真係同食物有關~~~試吓喂吓其他野食比佢地啦

p.s.仲有其他原因的,但可能會係影響魚多過蝦,例如水深,缸的大小等

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-25 14:37 
離線
頭像

哎吔吔吔吔 :evil: 又話出書通知我嘅 :-n16 算啦 :d 放工去找找買本先 :e

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-25 15:17 
離線
頭像

ShrimpTheLittle,
不過大既都唔及買回來個d大呢,而最大隻個d已去得七七八八。

湯米,
:-n06 我記得,不過當時我同你話出既書係繪本,唔係今時今日出左既呢本小說,於是,就唔敢PM你囉,呵呵。
多謝你~ :-n08
過完年非法人士又得閒啦,今年去邊度玩哩? :-n06
(我無邊度去呀 :l

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-25 23:33 
離線
頭像

恭囍多一次 !~

商務本月排行 .... 第 20 名 呢 ~~~

唔知我買左一本會唔會 上 19名呢 !?? kakaka :d

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 10:39 
離線
頭像

抱波司機 寫:
恭囍多一次 !~

商務本月排行 .... 第 20 名 呢 ~~~

唔知我買左一本會唔會 上 19名呢 !?? kakaka :d

:c :c :c :c :c :c :c :c
多謝哂抱波兄既支持 :-n05
駛唔駛咁大張呀。
其實呢,頭一個月,係上左三聯(15th)、大眾(10th)同商務(20th)既暢銷書榜。 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 10:53 
離線
頭像

我未 換 id card ........... 我要艷遇 !!!!!!!!!!!!!!!! kakakawwkwkawkwkkw :c

Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 11:42 
離線
頭像

抱波司機 寫:
我未 換 id card ........... 我要艷遇 !!!!!!!!!!!!!!!! kakakawwkwkawkwkkw :c

8)
點解你會未換架,你唔似係二十代頭喎。 8) 8) 8)
而且你要搵個女抱波司機,都唔容易! :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 14:01 
離線

leelee:
Congratulations!!!! 上次托我妹找出版商一事,因後來沒著落而自己個時又忙準備婚禮,所以,都給忘得一干二淨,現在看到你的消息,才猛然醒悟.... :d , 請見諒
等我放工後去書局望下先, 你估本書會唔會出"簡體版"呢 :c  

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 20:49 
離線
頭像

Leelee 寫:
點解你會未換架,你唔似係二十代頭喎。 8) 8) 8)
而且你要搵個女抱波司機,都唔容易! :c

............. 記住我生日 ...................... :n

:-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 21:36 
離線
頭像

有無人見過泡波可以證實下真偽啊??? :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 21:55 
離線
頭像

妖 ~~ 大把人見過我 la ~ super 都見過了 ~ kakakaka!

但....... 我智商唔只 23 ..... kakakakwawawawaaawwa

就來俾super 插我 .... 浪費資源 .........kakwawawaka!a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:00 
離線
頭像

:c ...
明白...明白...
你就好啦...連super 兄都見過... :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:06 
離線
頭像

抱波...........你就好啦............身份証舊版先有價值咖嘛~~~~~~ :c

我果張.............唉............... :-n10 ................新o野來的................. :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-01-26 22:08 
離線
頭像

大猩猩王原來大我多啦...
我都係用緊舊版炸... :a

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :