水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 02:39

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 00:36 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong, 哈哈,Super在呢度無人不曉,放入小說做名好搞笑喎(某程度上要美化下所有角色...) :-n06
女主腳,搵個水草初階女咁先有戲做呀嘛!「指教指教~」:-n05

好呀好呀,快D開始寫啦! :-n05 :-n05

男主角 technical 和硬件高手,種草和研究新品種舉世知名,但欠 artistic 細胞,在造景上成就強差人意。

女主角 visual art 出身,天才橫溢,但多心不專。機緣巧合下,幫男主角的某個新缸的木架作輕微改動下令個景脫胎換骨 ....

女帶男聽從自已的感覺,放低數據的包袱 ....

男帶女抽絲 monk 繭找尋自已藝術上的方向,由博而專,登堂入室 ...

:-n04 :-n04 :-n04 諗下都 happy 呀! :-n04 :-n04 :-n04

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 09:02 
離線
頭像

Hello! LeeLee,我都好耐冇上o黎,見到好多新面孔,不過好多資深魚友仲係度。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 09:09 
離線
頭像

Andy Kong, 你好enjoy咁喎~~雖然未必一時三刻寫得出,但都有可能,我度度先... :-n10 寫落手有咩唔識,黎呢度大把資料backup呀! :-n05

肥肥魚, 你好啊!你轉左個咁肥既icon... :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 15:24 
離線
頭像

leelee姐吹雞,梗要蒲下頭...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 16:07 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong, 你好enjoy咁喎~~雖然未必一時三刻寫得出,但都有可能,我度度先... :-n10 寫落手有咩唔識,黎呢度大把資料backup呀! :-n05

肥肥魚, 你好啊!你轉左個咁肥既icon... :-n06

仲大把人熱切期待等捧場! :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-05-22 18:08 
離線
頭像

半魚人, 多謝撐場~:-n08

Andy Kong, 我知架~ :d *熱血*

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-06-26 11:11 
離線
頭像

Leelee妹可能唔記得小二哥喔... :c :c

小二哥入情迷大家庭時係妳迎小二哥入來既... :-n01 :-n01

妳唔記得唔緊要...小二哥記得咪得了... :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-02 10:11 
離線
頭像

我buy左L6

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-02 10:12 
離線
頭像

我buy左L6,好好睇

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-02 11:39 
離線
頭像

小二哥, 我記得架,個陣D pm我都有印象啊~~ :-n04

shark, 多謝支持!多數朋友都係最喜歡《L6》/《妝苑》,其實《雙對輪》同《二對輪》背後意義比較有深度(講生命同時間),鍾意幻想既,都會喜歡架~ 有機會都睇下~~ :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-02 18:38 
離線

《L6》/《妝苑》
呢兩本係學校書展都見到
都好多同學有買 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-03 18:09 
離線
頭像

Leelee 寫:
小二哥, 我記得架,個陣D pm我都有印象啊~~ :-n04

shark, 多謝支持!多數朋友都係最喜歡《L6》/《妝苑》,其實《雙對輪》同《二對輪》背後意義比較有深度(講生命同時間),鍾意幻想既,都會喜歡架~ 有機會都睇下~~ :-n06

一定一定 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-18 23:29 
離線
頭像

今日去完書展,原來 Leelee 的簽名會是在 22號星期日 1:00pm - 2:00pm (博覽道入口大堂 B 區),呢個時段同神有約去多次書展都 arrange 唔到添,各魚友手上有書的不妨那天帶埋去呀! :-n05 :-n05

http://hkbookfair.tdctrade.com/chi/newsletter/sign.pdf

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-19 22:08 
離線
頭像

dee329, 係?多謝報料~

shark, :-n05

Andy Kong, 一上來就見到Andy兄起左我底... :d

各位我在倪匡先生前面個session,如果遲到又有籌繼續排搵倪生啦~ :c

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :