水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 22:40

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4567891011  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 23:41 
離線

你個名咁奇特, 認真煞食 :b
齋睇名經可觸發無限靈感如泉湧啦 :c
Leelee 姐多謝你來不及哩, :c
係無? Leelee 姐 :b
恭喜 + 繼續努力 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 00:35 
離線
頭像

ShrimpTheLittle, :-n04

Andy Kong, :-n07
乜有菠蘿包咩??

gn01628968,
係,靈魂出竅。

Florence,
因為我想想地向高空發展,所以唔係好岩,thanks :a

抱波司機,
其實呢,繼鏍絲兄既英文名之後,我都真係覺得Poborsky呢個名幾有型,有諗過! :-n05
不過,無個角色係俄羅斯人喎。 :c :c :c
恕我孤陋寡聞,呢個名有無咩淵源?好想知道。

穗香,
多謝,都係架~ :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 01:20 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong, :-n07
乜有菠蘿包咩??

The biggest 菠蘿包 in HK :-n04

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 01:20 
離線
頭像

Leelee 寫:
sam22,
請你唔好自責,如果你夾硬買左,反而我會自責! :-n06

唔係夾硬買,只不過係等一個合適嘅時間先去買! :b :b :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 09:24 
離線
頭像

Andy Kong,
哎呀!我自己都叫佢菠蘿包都醒唔起你講咩,打頭打頭!
話時話,寫左之後,我都未有機會入去聽返場天象廳電影呀。 :f

sam22,
哈哈,OKOK,多謝你~ :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 10:01 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
哎呀!我自己都叫佢菠蘿包都醒唔起你講咩,打頭打頭!
話時話,寫左之後,我都未有機會入去聽返場天象廳電影呀。 :f

打頭打頭?好呀,我幫你啦!
:-n16 :-n16 :-n16

打完先講,其實唔好打頭啦,請食飯好D! :e :e

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 21:48 
離線
頭像

Andy Kong,
又乘機 :g

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 22:21 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
又乘機 :g

再接再厲,屢敗屢戰 ma! :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 22:52 
離線
頭像

Leelee 寫:

抱波司機,
其實呢,繼鏍絲兄既英文名之後,我都真係覺得Poborsky呢個名幾有型,有諗過! :-n05
不過,無個角色係俄羅斯人喎。 :c :c :c
恕我孤陋寡聞,呢個名有無咩淵源?好想知道。

咩俄羅斯人呀 .......? ... 我....係捷克人 ....... 我成日同friend講 ...
我流著捷克o既血 !!! ...... :c

由 藉藉無名 ... 到成名 ......高峰 ...... 低潮..... 現在 ..... 不離 ... 不棄 .....

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-11 23:45 
離線
頭像

Andy Kong, :-n29

抱波司機,
失敬失敬!
拿,即係咁,波我真係唔識;所以更唔知你係捷克人。 :d
之所以我話係俄羅斯,係因為我「形住」D俄羅斯人男既就叫「ski」尾女既就叫「娃」尾,才會有提出此謬論。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-12 16:42 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong, :-n29

你見我咁有誠意,有D 正面表示好喎! :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-12 17:09 
離線
頭像

Leelee,
唔好意思~打少左字添
我呢個無女乜性朋友先真 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-12 21:49 
離線
頭像

Andy Kong,
(^_^) ←俾個正面你。

F91,
無女乜性! :m
:d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-12 21:59 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong,
(^_^) ←俾個正面你。

:d

:-n05 :-n05
欣然接受
:-n05 :-n05

... and ... I'll be back :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 04:53 
離線
頭像

終於看畢~ :-n10 嬸嬸不要怪我買左咁遲先睇....
我書架上的買左又未睇o既書...多到........................... (妳已經打左個尖啦 :d )

創作,尤其是第一本書,往往有著一份令人興奮的原素...
簡潔,爽朗的文筆很合主題...
在書中,我看見青春~ 下一句pm妳. :a

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4567891011  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :