水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 14:09

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 567891011  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 14:06 
離線
頭像

抱波兄話:
由 藉藉無名 ... 到成名 ......高峰 ...... 低潮..... 現在 ..... 不離 ... 不棄 .....

其實我諗佢係想keep住係國家隊既壽命先選擇返布拉格斯巴達,以佢既質素,成就應不至於此。
期待world cup再創佳績 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 16:17 
離線
頭像

Cliff Hui 寫:
終於看畢~ :-n10 嬸嬸不要怪我買左咁遲先睇....
我書架上的買左又未睇o既書...多到........................... (妳已經打左個尖啦 :d )

創作,尤其是第一本書,往往有著一份令人興奮的原素...
簡潔,爽朗的文筆很合主題...
在書中,我看見青春~ 下一句pm妳. :a

睇完喎?怪你?唔係呱~ :m
多謝你~
其實我而家唔敢睇返呢本書,因為覺得...實在獻醜! :-n16
等你~ :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 17:32 
離線
頭像

哈哈~ sor sor~~ 回左原文,唔記得寫pm......... pm左啦~~

期待妳下一個作品. :-n01
依然會用第一身的寫法嗎?

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 17:34 
離線
頭像

Cliff Hui,
我都回左啦 :d
今次會用第三身~ :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-18 21:30 
離線
頭像

Cliff Hui 寫:
終於看畢~ :-n10 嬸嬸不要怪我買左咁遲先睇....
我書架上的買左又未睇o既書...多到........................... (妳已經打左個尖啦 :d )

創作,尤其是第一本書,往往有著一份令人興奮的原素...
簡潔,爽朗的文筆很合主題...
在書中,我看見青春~ 下一句pm妳. :a

我女囡囡和仔仔都好快睇完,然後才輪到我 as usual,客觀 fact 巳說明,not bad at all! :-n04 :-n04

內容有D想 comment, 我諗 PM 啦! :-n06 :-n06

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 15:32 
離線
頭像

嗯,半年又過去了,我又浮上來了,大家好。

其實這個潛到北冰洋海底的Leelee最近學人再玩出版小說 。新作叫《妝苑》,是一個有關化妝師的故事,不過今次無神化野,好純正既愛情小品。(呵)再一次來打廣告,負荊請罪,先請super大大打我就好。

另外,嬸嬸居然會在書展有簽名會(恐怖哩!),唔知醜在此貼出詳情:
謹定於23/7(日) 5:00PM –6:00PM 會展天橋走廊一號
詳情///地圖

先謝謝大家的關注,手下留情~~ ^o^

最後由 Leelee 於 2006-07-12 10:12 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 15:41 
離線
頭像

真佩服leelee的魄力,向理想不斷前進,祝簽名會成功 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 17:17 
離線
頭像

Leelee 寫:
嗯,半年又過去了,我又浮上來了,大家好。

其實這個潛到北冰洋海底的Leelee最近學人再玩出版小說 。新作叫《妝苑》,是一個有關化妝師的故事,不過今次無神化野,好純正既愛情小品。(呵)再一次來打廣告,負荊請罪,先請super大大打我就好。

另外,嬸嬸居然會在書展有簽名會(恐怖哩!),唔知醜在此貼出詳情:
謹定於23/7(日) 5:00PM –6:00PM 會展天橋走廊一號
詳情///地圖

先謝謝大家的關注,手下留情~~ ^o^
怎會恐怖呢 :c 其實Leelee真人同本書個主角差不多樣[要加 D 想像力添啦 :d ]

嬸嬸浮上來啦 :-n01 妳上次嗰本我就睇咗[快速法],個女就睇到現在都係未睇晒 :d 佢重忙過我,唉~~而家 D 學生真係 :h

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 17:33 
離線
頭像

美女作家, 當然要攪簽名會啦! 呵呵..... :-n05 :-n05
不過, 大家唔好掛住睇嬸嬸, 要多閱讀她的作品... 欣賞她的腦袋..... 好靛(電)架! :-n06

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 19:54 
離線

有冇人知道皇阿嬸本支票簿擺邊呀 :b
皇阿嬸開簽名會排隊黨又有工開喇 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 21:44 
離線
頭像

半魚人, 用「魄力」來形容嬸嬸果然十分到! :c 謝哦~

湯米, 唷...如果真係差不多樣,本書濟銷都似... :d
:-n08 本書應該岩囡囡多d喎,呵呵... 算啦,正經事緊要哦~ :-n06

Cliff Hui, 我唔知在香港有邊個敢認「美女作家」呢? :f a.唔係美女,b.唔算作家(我係插畫師)的確,欣賞內在比較好... :-n02

鏍絲, 邊有作者簽書簽信用卡個名架?!BTW,我無支票簿架。 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 23:17 
離線
頭像

Leelee, 我本 L6 仲在 cafe 等你大駕光臨來簽名 woh!

個 hkbookfair list 話Sunday 4:00 pm - 5:00pm 係靛的簽名會,同場係 Hello Kitty, 對上一個 session 3:00 - 4:00 係英皇靚姐 Mani, 而跟住的 5:00 - 6:00pm session 就是 903靚DJ Jessie, 所以要結識美女作家就擔定櫈仔霸位了! :-n05 :-n05

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-10 23:55 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
個 hkbookfair list 話Sunday 4:00 pm - 5:00pm 係靛的簽名會,同場係 Hello Kitty, 對上一個 session 3:00 - 4:00 係英皇靚姐 Mani, 而跟住的 5:00 - 6:00pm session 就是 903靚DJ Jessie, 所以要結識美女作家就擔定櫈仔霸位了! :-n05 :-n05

>>>簽名會由個別參展商主持,有關節目或作家之編排調動,以參展商最後公佈為準,主辦單位恕不另行通知。
個表已經改到七彩不另行通知。總之係23/7 5-6pm
上下前後有咩人唔知,因為個list根本唔岩。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 00:14 
離線

家下先發現個post

leelee嬸
我都有玩下寫野,有時間交流下
:l 不過我未出到書~~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 09:54 
離線
頭像

等我地拉多d人黎....同你簽名先...呵呵

弓起弓起

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 567891011  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :