水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-19 11:47

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 162 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-11-26 01:14 
離線
頭像

大白菜 寫:
htimsorea兄, 拿~~~ 你地阿仙奴唔好成日之危呀! 今個星期日, 我都有d驚! :k
算啦~~當幫下我地啦!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 21:13 
離線
頭像

琴晚已經踢完四場...

利物浦傷兵十幾個, 一樣贏三比一. 好野!! :-n05
皇馬好勁, 我有睇直播, 贏一球都算少.
阿仙奴輸波.....sorry~htimsorea, :c :c :c

今晚! 又黎喇!! :-n06
巴塞隆那 對 車路士! :m :m :m :m :m
曼聯 對 AC米蘭! :m :m :m :m :m

點睇??

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 21:39 
離線
頭像

唉~~阿仙奴.... :l 好在有一球....
今晚全部主勝,除左國米客勝^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 21:40 
離線

大白菜 寫:
琴晚已經踢完四場...

利物浦傷兵十幾個, 一樣贏三比一. 好野!! :-n05
皇馬好勁, 我有睇直播, 贏一球都算少.
阿仙奴輸波.....sorry~htimsorea, :c :c :c

今晚! 又黎喇!! :-n06
巴塞隆那 對 車路士! :m :m :m :m :m
曼聯 對 AC米蘭! :m :m :m :m :m

點睇??

你有冇四隻眼?!
我就有,不過,我冇兩部電視..... :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 21:44 
離線
頭像

我都有4隻眼....哈!! :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 21:47 
離線
頭像

:c

最後由 htimsorea 於 2005-02-27 03:31 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 22:38 
離線
頭像

htimsorea 寫:
益下冇收費台既朋友(轉貼的)~~

http://personal.ie.cuhk.edu.hk/~xyzhang ... eaming.exe
下載啦

跟住開左佢 double click "Guangdong sports"

過一陣就會開個windows media player出黎
一開始會唔多順
不過過多一陣就會好順

注意:睇完要先關左個wmp先再關個coolstreaming

仲有HBO睇,ESPN,STAR SPORT(ENJOY)
有冇得睇NBA架..!?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-23 23:05 
離線
頭像

我唔知呀~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 03:42 
離線
頭像

開波喇, 我決定睇巴塞隆那 對 車路士.....
錄左曼聯 對 AC 聽日睇~ :-n06 :-n06 :-n06 :-n06

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 03:43 
離線
頭像

巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞 巴塞

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 07:17 
離線

大白菜 寫:
咁大家有冇興趣估下今天歐聯呢? 可以擊敗巴塞o既, 會唔會係AC米蘭呢? :e
我睇都係意大利球隊爭杯,祖記、AC、國米、、、、 :i 都是些實而不華攻守兼備的技術型球隊,阿仙奴、曼聯都是些本土地頭蟲,出外就唔係咁掂,車仔還可以 :-n13 ,其它球隊如皇馬,攻强守弱,球星多不協調 :-n16 ,總之各自各精彩,:-n20 ,好睇 :-n31

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 08:39 
離線
頭像

曼聯是我至愛 :-n05 (1995-2002) ......巴塞今年悅目進攻足球俘虜了我 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 12:27 
離線
頭像

李大明 寫:
大白菜 寫:
咁大家有冇興趣估下今天歐聯呢? 可以擊敗巴塞o既, 會唔會係AC米蘭呢? :e
我睇都係意大利球隊爭杯,祖記、AC、國米、、、、 :i 都是些實而不華攻守兼備的技術型球隊,阿仙奴、曼聯都是些本土地頭蟲,出外就唔係咁掂,車仔還可以 :-n13 ,其它球隊如皇馬,攻强守弱,球星多不協調 :-n16 ,總之各自各精彩,:-n20 ,好睇 :-n31
唉~身為阿仙奴fans,我都唔明點解會踢到咁?? :l :h 歐洲一線,實力二線

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 17:58 
離線

李大明 寫:
大白菜 寫:
唉~身為阿仙奴fans,我都唔明點解會踢到咁?? :l :h 歐洲一線,實力二線
:b 英國本土聯賽,最强不外如是阿仙奴、曼聯、車路士,但出外對强隊就唔係咁掂 :-n25 ,西班牙球隊如皇馬、巴賽,球星多,華而不實,入球係多,但缺少了好似意大利的祖雲達斯、AC米蘭、、、那種整隊技術型 :i 攻守兼備,我看今次捧杯只有三隊,AC米蘭、祖雲達斯、巴賽,各位認為如何? :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-02-24 18:03 
離線
頭像

李大明 寫:
李大明 寫:
大白菜 寫:
:b 英國本土聯賽,最强不外如是阿仙奴、曼聯、車路士,但出外對强隊就唔係咁掂 :-n25 ,西班牙球隊如皇馬、巴賽,球星多,華而不實,入球係多,但缺少了好似意大利的祖雲達斯、AC米蘭、、、那種整隊技術型 :i 攻守兼備,我看今次捧杯只有三隊,AC米蘭、祖雲達斯、巴賽,各位認為如何? :-n05

AC 昨晚不是好好....都是 巴賽 有皇者風範......小心冷馬波圖及里昂

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 162 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :