水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 12:22

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 162 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67891011  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-05 07:44 
離線
頭像

引言回覆:
fssunny 寫到:
李大明, 引言回覆:

一d都唔出奇,如果燕豪芬勝就假到出奇 我買佐ac勝,大家祝我好運 。

0甘真係祝你好運嘞
:-n20多謝祝福,如果嬴波宵夜我請,各位點睇今晚場波 。

依家都吾使点睇啦,你衰左LU。不过吾好劳气,最多我请返你宵夜啦! :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-05 23:21 
離線
頭像

ac好似變左第二隊波咁

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 02:48 
離線
頭像

ac v 利記 3比3
馬甸尼入波
基斯普入2球
謝拉特1球
史米沙1球
沙比艾朗素1球

最後由 亞澧 於 2005-05-26 04:03 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 03:25 
離線

基斯浦入多球

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 03:28 
離線

基斯浦再多一球

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 05:28 
離線
頭像

全場3比3
利記十二碼3比2擊敗ac :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 07:31 
離線
頭像

萬歲!!ac抵輸!! :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 09:28 
離線
頭像

kpchg4 寫:
李大明 寫:
fssunny 寫:
似打假波喔 :j
:-n06 我認為打假多,由頭到尾車仔球員甩甩漏漏冇喱精神一d都唔積極,唉!賭波害人 :-n03

support.... 紅軍內定今年歐聯 winner

:h

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 09:43 
離線
頭像

:k 由澳門開...ac 只讓利記平半...就知係鬼盤.....點知....真係...鬼得咁緊要.....

大家有冇留意...ac 下半場/射碼時....冇個有精神咁...冇球有力水既.... :-n03

特別留意(史談)上半場...踢到會飛咁...下半場...波都冇咩點掂...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 10:22 
離線
頭像

今埸比賽我輸(錢)得好慘.......一開波就3比0想住冇死啦!點知~哈哈...... :lol: 大獲啦!見到ac班老人防線好似有d唔舒服咁,睇到我猛咁叫軍醫,軍醫.....快d睇睇佢地啦!到最近3比3時,我已經激到睡覺,冇眼睇lu~心想ac d防守勁呀!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 16:29 
離線
頭像

大白菜, 在三月十九日 寫:
唉~~!!
d抽籤好似玩野咁~
決賽係.....利物浦 對 AC米蘭~~ :c :c :c :c

而 冠軍更係...........利物浦啦!! :c

:c :c :c :c :c :c :c :c :c

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-26 16:32 
離線
頭像

大白菜, 在四月七日 寫:
四月六, 七日賽果~ (八強第一回合)

利物浦 2 : 1 祖雲達斯 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05
里昂 1 : 1 PSV燕豪芬
車路士 4 : 2 拜仁慕尼黑
AC米蘭 2 : 0 國際米蘭

利物~浦~~~~~ 利物浦~~~ 利~~~物浦~~~
同我個計劃一樣, 先贏祖雲, 再向車路士報仇, 決賽殺敗最強的AC~~~ 利物浦,歐聯冠軍~ (<--發夢中)~ :d

哈哈哈哈哈哈~~ :c :c 我未係神算囉!!

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-27 00:52 
離線
頭像

大白菜 寫:

利物浦 2 : 1 祖雲達斯 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05

同我個計劃一樣, 先贏祖雲, 再向車路士報仇, 決賽殺敗最強的AC~~~ 利物浦,歐聯冠軍~ (<--發夢中)~ :d

haha!!!大白菜兄勁!!勁!!勁!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-27 02:07 
離線

大白菜 寫:

:-n06 白菜兄,係咪你控制賽果架 :-n01 ,咁鬼準 :j ,下届問你攞料好過:-n05 :-n05 。:-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-27 02:16 
離線

kyohim 寫:
今埸比賽我輸(錢)得好慘.......一開波就3比0想住冇死啦!點知~哈哈...... :lol: 大獲啦!見到ac班老人防線好似有d唔舒服咁,睇到我猛咁叫軍醫,軍醫.....快d睇睇佢地啦!到最近3比3時,我已經激到睡覺,冇眼睇lu~心想ac d防守勁呀!
:-n06 [code][/code]唉!呢D波假到冇人有 :k ,真係冇眼睇 :l ,如果有睇曬整個盃賽的賽事 :g ,大家就知道我所言不虛 :l ,地球多假嘢 :-n16:m 都係返火星安全D :-n31:-n13 請呀 :-n20

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 162 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67891011  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :