水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 02:44

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Leelee嬸浮一浮
未閱讀文章發表於 : 2009-03-11 22:02 
離線
頭像

我有幾耐無上來呢?我都唔去諗了。我知我out得濟,miss哂D reunion post... :P 被迫離場無再養草種魚都成年幾,其實我(好)不時都有返來情迷望下。

(((((大家好嗎?))))
我,幾好啦,都係做緊差不多既工作,不過懶過之前,話說之前太搏,顧此失彼,而家要學下平衡。

今日我又貢左去魚街,心情有D唔同,因為我在幻想將會開的缸,雖然可能係一年後的事,但都覺得好開心,魚街多左好多早幾年稀有的草種,搞到我心癢癢。原來我真係好鍾意呢個玩意。

唔知大家點呢,有機會再聚,在情迷又好,出來也好...(雖然我無露過面)

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: Leelee嬸浮一浮
未閱讀文章發表於 : 2009-03-12 01:00 
離線

而家你玩哂啦
本本書都你做...呀唔係,.. 係畫封面 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-12 01:42 
離線
頭像

華燈初上 寫:
而家你玩哂啦
本本書都你做...呀唔係,.. 係畫封面 :grin:

係就好囉,我發左 :somad:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-12 04:45 
離線

大家好唔好真係唔知,我就幾好,暫時冇受個市影響。
妳好似好好喎,一本又一本,依家入貨真係要出魚街,因為唔見有人送草,我個工房都缺貨 :embs:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-12 10:11 
離線
頭像

鏍絲 寫:
大家好唔好真係唔知,我就幾好,暫時冇受個市影響。
妳好似好好喎,一本又一本,依家入貨真係要出魚街,因為唔見有人送草,我個工房都缺貨 :embs:

我呢D真係表面風光實質陰乾,香港地做作家係等同入行做乞衣的....(唔好同個D你噏得出個名的「名家」比啦)
係啦,我見只賣不送,無哂人情味 :x 又唔係平,去魚街入好過了。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-21 21:50 
離線
頭像

嘻,書展來了,我又來賣廣告... (super兄,睇在我係老鬼,你俾我放肆下啦 :ugeek:
隔左成年才有新作,希望大家支持下。 :grin:
有個facebook fan page添呀,有興趣join埋,就可隨時收到最新消息!
http://www.new.facebook.com/pages/78f51aff/25275709565

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-22 00:12 
離線
頭像

Leelee 寫:
嘻,書展來了,我又來賣廣告... (super兄,睇在我係老鬼,你俾我放肆下啦 :ugeek:
隔左成年才有新作,希望大家支持下。 :grin:
有個facebook fan page添呀,有興趣join埋,就可隨時收到最新消息!
http://www.new.facebook.com/pages/78f51aff/25275709565

今年撞正書展時間來搬屋,都係無緣拜見皇阿嬸 :cry: :cry:

個粉絲群組都幾旺喎,要排到 1328,好彩算順口! :grin: :grin:

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-22 10:51 
離線
頭像

:P 唔緊要,其實我都唔係話想大家來迫,太多人啦 :|

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-09 13:40 
離線
頭像

又過左好耐,志在浮一浮... Just to say Hi~ everybody! :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-09 13:49 
離線
頭像

我開左個杯呀,無錯,唔係開缸,係開杯,細到一個杯咁....
1.3L, 無濾水,一粒LED仔
一條綠燈,moss,大小的浮萍,兩隻買moss送的蝦毛,而家大左好多
兩日換水1/3,吸下史

愛魚蝦草的人,始終都係會回到呢個世界...

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-19 22:18 
離線

Leelee 寫:
一條綠燈,moss,大小的浮萍,兩隻買moss送的蝦毛,而家大左好多
兩日換水1/3,吸下史

細有細玩 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-19 22:21 
離線
頭像

華燈初上 寫:
細有細玩 :grin:

:grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-20 15:32 
離線
頭像

Leelee 寫:
兩日換水1/3,吸下史

因為我在幻想將會開的缸,雖然可能係一年後的事 .... March 2009
1 year exactly :grin: :grin:

A good square 1 :)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-20 22:50 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
因為我在幻想將會開的缸,雖然可能係一年後的事 .... March 2009

咦係咩係咩係咩係咩?原來我寫過呢D野咩???
係喎...
但,當日預期的最後沒有發生;我留在原地,用這個1.3L的cube,來自我安慰——我還可以擁有,這僅有,已足夠。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-21 00:29 
離線
頭像

Leelee 寫:
Andy Kong 寫:

咦係咩係咩係咩係咩?原來我寫過呢D野咩???
係喎...
但,當日預期的最後沒有發生;我留在原地,用這個1.3L的cube,來自我安慰——我還可以擁有,這僅有,已足夠。

下一步係 13L 定 130L? :| :|

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :