水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-20 02:09

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : [分享] 久違了....
未閱讀文章發表於 : 2008-03-08 02:05 
離線
頭像

很久很久....沒有在這裡留連;很耐很耐....沒有在這裡交流!!
如果有網友記起我,2008年3月14日維園花卉展覽,其中一個是本人的手藝,可能不是件什麼大作,也算是當一次寶貴經驗!!
如果想分享之朋友可pm我!! :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-08 10:28 
離線
頭像

哇哇哇~~ amen大哥, 好耐冇見啦!!! :-n10

最近好嗎??? :-n05

我又想知... :-n05

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-08 10:35 
離線
頭像

有冇人拉大隊一齊去支持支持 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-08 13:13 
離線
頭像

hi~
真係好耐冇見喇~
話時話,早兩日想搵你,不過我朋友幫我起x福搞o左,所以冇搵你.
估唔到你自動現身,有時間我行過去睇睇你o既大作. :-n05

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-09 02:35 
離線
頭像

三位大哥....好耐無見啦!! :c
我果個劣作係大會入口左側第二個位就係......到時見倒唔好笑得哽大聲!! :-n07

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-13 23:50 
離線
頭像

原來今日大會安排o左港姐出席閉門攝影會~
可惜要開工,冇跟埋入場~~ :h

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-14 09:55 
離線
頭像

可惜個 project 埋緊牙,唯有寄望星期六在灣仔開完會有時間去觀賞+捧場! :-n05 :-n05

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-15 01:10 
離線
頭像

WOW!! ... 哇! 噢! yeah!! ... amen 大哥,

冇時間去觀賞您的力作啊,
快 d 影相 post 上黎丫 ... :-n05

遲學你或已經沒法接受 ...

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題