水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-24 14:14

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 66 篇文章 ]  前往頁數 12345  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 02:12 
離線

[活動]9/11鯛友飯局
近期見鯛版有好多新朋友,有魚友提議攪個飯局,等大家可以交流交流,於是小弟受托籌辦是次活動 :-n06
9/11 PM 7:00 FS 集合
飯局地點:現定於旺角創興廣場8/F花園金閣(打邊爐)
歡迎新朋友加入 :-n05
有意請報名,截止日期7/11 :-n05

最後由 volvo 於 2007-11-04 00:27 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 09:38 
離線
頭像

富貴團長, 小兵1號同2號....報到, 報到...... :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 09:52 
離線

富貴團長好,富貴awth_hk 長官好 (敬禮)! :d

小兵報到^,^"!

PS:幾時出團影相.oo. 提議(打蝶)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 10:46 
離線

雖然我唔係鯛友,不過有個地方提議比你地,就係以前"紅蘿蔔"對面有間上一樓的 cafe,都有幾個"魚缸"傢,坐幾耐都無人理你地.仲係 fs 入面

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 16:31 
離線

看來非晚上不成 :l
犬兒想到我不允
但我只養蝦不會鯛
一起出席當晚我應該不在港 :-n12
可惜了小兵不能出征

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 22:36 
離線
頭像

工兵報到,隨時奉召出動! :-n13

爭甚麼?笑甚麼?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 22:53 
離線
頭像

仲有..... :g 軍醫牛仔, :g 火頭兵燒鵝人, :d 砲灰兵初哥, :g 軍事最高領導人毛主席, :g 建設兵華哥, :g IT軍事情報員O唇仔, :g 霹靂衝鋒隊員亞培, :b 軍事研究院亞專家 ......之類之類呢?? 做咩仲唔報到!????

差d漏咗海軍陸戰潛水員老柯...... 實在潛左太耐水了!!!

redbeebaby 寫:
看來非晚上不成 :l
犬兒想到我不允
但我只養蝦不會鯛
一起出席當晚我應該不在港 :-n12
可惜了小兵不能出征

唔緊啦~! 同童子軍講, 下次父子兵一同出征!! 我地當中有軍警, 好安全~!!!

最後由 awth_hk 於 2007-10-25 23:19 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:02 
離線
頭像

報到 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:03 
離線
頭像

鯛友十七大?馬上報到 :-n06
唉....我無做領導人好耐la......
我而家只係一個....砲兵 :g

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:19 
離線
頭像

霹靂衝鋒隊 :m :m
霹靂捐窿隊頭目就有個係度 :-n04

星期五食飯 :l 無八九點我都唔洗諗收工.... :h :h :h :h :h

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:21 
離線
頭像

pui87 寫:
霹靂衝鋒隊 :m :m
霹靂捐窿隊頭目就有個係度 :-n04

星期五食飯 :l 無八九點我都唔洗諗收工.... :h :h :h :h :h

霹靂衝鋒隊..........你後生又夠件頭.....衝鋒 :b
無八九點我都唔洗諗收工.......... 可惜可惜 :-n12

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:33 
離線
頭像

軍醫遲嚟報到 :c sorry 哂各位 sir :-n04

請問 sir :g 到時唔知有無一兩件餵安仔嚟招呼吓我哋班喪兵 :d

我的親愛 (*@*) 狂牛妹

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 23:36 
離線
頭像

兵工廠上魚痴 寫:
軍醫遲嚟報到 :c sorry 哂各位 sir :-n04

請問 sir :g 到時唔知有無一兩件餵安仔嚟招呼吓我哋班喪兵 :d

餵安仔就冇嘞~~~ 餵飯仔就有....... 帶埋個女出嚟咪有囉 :g :g ~~~ :c :c :c :d :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-26 10:27 
離線

其實唔一定要鯛友,其他有興趣o既都無任歡迎,因為好多魚友都係水族多棲類動物,所以唔憂無話題 :-n05
多謝以上o甘多位俾面 :-n08

營業時間:
平日1:00-9:00PM
星期六,日及公眾假期1:00-8:00PM
(如大閘關上請按對講機 1 N)
電話:26213698/61369581 jacky

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-26 20:08 
離線
頭像

IT軍事情報員報到 :-n09 :-n09 :-n09 :-n09 :-n09

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 66 篇文章 ]  前往頁數 12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :