水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-06-12 19:00

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 40 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-02 21:21 
離線
頭像

謝謝GoHan, Kelvin6666
并預祝ADA2006得到更好成績
:-n05 :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-02 22:20 
離線
頭像

多謝...小弟又學左新野.... :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-02 23:19 
離線
頭像

利害!全文翻譯!多謝! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-02 23:49 
離線
頭像

Kelvin6666,您真你好人,譯晒全文比大家睇!! :-n20
等我COPY一千幾百編文同[側田]靚仔樣去魚街派先...........^^{{有無人和議}}!! :-n17 :-n18

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-02 23:52 
離線
頭像

可喜可賀 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-03 00:25 
離線
頭像

多謝Kelvin :-n05 :-n05

E-Mail : [email protected]
MSN : [email protected]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-03 01:19 
離線
管理員
頭像

Well Done !! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-03 10:05 
離線
頭像

多謝各位既"多謝"。 :a
翻譯出來是希望唔睇英文既朋友都可以分享得到阿Gohan既心得。 :a
睇阿Gohan以及另外幾位大師既訪問, 他們幾年之經驗就可以造出如此另人心鄺神怡的水草魚缸,真是令到我呢D平凡人非常之.......................... 妒忌。 :-n03 .... :d :c :b

Cheers all. :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-03 23:17 
離線
頭像

Thanks all bros.....
Kelvin, you can do it also~ :-n05 :-n05 :-n05

圖檔
http://www.cau-aqua.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-04 00:11 
離線
頭像

Kelvin,唔該晒&多謝晒 :-n05
平時見到多過三行O既東東,我會唔睇...今次... ...全部睇晒 :-n06

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-05 00:48 
離線
頭像

老通Tony 寫:
Kelvin,唔該晒&多謝晒 :-n05
平時見到多過三行O既東東,我會唔睇...今次... ...全部睇晒 :-n06

:-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-05 21:17 
離線

情迷既網友真係好犀利
直情引以為榮呀
:-n05

to GoHan
你張相一D都唔樣衰
同你個頭像好襯添 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-05 21:37 
離線
頭像

Caca@HK 寫:
to GoHan
你張相一D都唔樣衰

GoHan, caca 呢句夠晒殺食,你識做啦,請食飯無得走呀!
(快D出埋你張主播相啦!):d :d

大家識做啦,下次同 caca 講同一樣野,佢一定開心到飛撲出來請你食飯架! :-n05 :-n05

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-06 18:56 
離線
頭像

HEHEHEE, 唔post我張相啦, 我怕俾公司鬧, 出街俾人打wor~
多謝你呀, caca~~ :a :a

圖檔
http://www.cau-aqua.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-06 23:33 
離線

GoHan 寫:
HEHEHEE, 唔post我張相啦, 我怕俾公司鬧, 出街俾人打wor~
多謝你呀, caca~~ :a :a

應該唔會俾人打卦?
俾人跟踪返屋企就唔敢包
Andy Kong 寫:
Caca@HK 寫:
to GoHan
你張相一D都唔樣衰

GoHan, caca 呢句夠晒殺食,你識做啦,請食飯無得走呀!
(快D出埋你張主播相啦!):d :d
大家識做啦,下次同 caca 講同一樣野,佢一定開心到飛撲出來請你食飯架! :-n05 :-n05

死囉
呢個必殺技無乜人知架咋
乜你同我講通天呀??

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 40 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :