水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-23 21:04

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 64 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2010-03-16 23:22 
離線

iochak8 寫:
SeanL 寫:
8-) 太有品味嗱,想問問師兄只是個ada魚缸櫃買了多少錢?thx

Thx 師兄讚賞!
ADA 魚缸大約買左2600蚊左右,不過要睇日元既對換高定低,你可以到樓上鋪水X 園問下潘老闆,我D嘢全部都係係佢度買既。

O......我仲以謂在"大黑"定tim.....
水X園在where......?= ="thx
其實我係想知魚缸>>>櫃<<<多少$$$$$$$$$$$$

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-16 23:34 
離線

SeanL 寫:
iochak8 寫:
SeanL 寫:
8-) 太有品味嗱,想問問師兄只是個ada魚缸櫃買了多少錢?thx

Thx 師兄讚賞!
ADA 魚缸大約買左2600蚊左右,不過要睇日元既對換高定低,你可以到樓上鋪水X 園問下潘老闆,我D嘢全部都係係佢度買既。

個櫃我搵人訂造既....大約$3XXX左右啦.....
唔記得確實價錢....

瀘水器:ADA-EX2400 + Tetra水妖 + Eheim 2041掛濾
水冷:Arctica DBA-150
每日照明:PL 1500-2300時(8小時), HQI 1700-2100時(4小時)
打氣:2100-1530時
Co2:一秒三泡
PH:6.2左右
GH:3
KH:2
NO3:0-10

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-17 15:59 
離線

請問支燈幾銀? :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-17 20:06 
離線

iochak8 寫:
SeanL 寫:
iochak8 寫:
SeanL 寫:

Thx 師兄讚賞!

個櫃我搵人訂造既....大約$3XXX左右啦.....
唔記得確實價錢....

thanks bro!!!!!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 64 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :