水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 05:12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 16:24 
離線

請問有無爸打用過呢隻抛棄式CO2瓶?

http://www.aqugrass.com/phpBB2/viewtopic.php?t=77395&postdays=0&postorder=asc&highlight=co2%B2%7E&start=0
圖檔

同DIY CO2比較覺得邊隻好用D呢? :j

thx~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 17:03 
離線
頭像

個人意見︰

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 17:36 
離線
頭像

Basically these productis are similar to DIY CO2. Can't provide steady CO2 as CO2 set. And they are expensive compare to CO2 set.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 20:42 
離線

好想知,,,依種可以use 幾耐?
係一開左就吾可以 stop or 可以 開關?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 22:35 
離線

heroland 寫:
個人意見︰
呢鱓CO2樽都唔平,又唔用得耐,用得幾次不如一筆過買CO2 set~
唔係就DIY抵玩好多!!

我以為佢可以用成個月添....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-10-25 22:38 
離線

hgcman 寫:
好想知,,,依種可以use 幾耐?
係一開左就吾可以 stop or 可以 開關?

好似話每日噴一下就用到5-6個鐘, 呢度有朋友講:
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=5114246&extra=page%3D4

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案