水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 05:07

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 新手學玩水草
未閱讀文章發表於 : 2013-04-15 11:32 
離線

:? 各師兄你好,
朋友比左個 New Wisdom M-30 濾筒我,
想問可用黎玩24''水草缸嗎 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 新手學玩水草
未閱讀文章發表於 : 2013-04-15 22:32 
離線

還以為會有人題點吓 !

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-04-15 22:34 
離線

原來係唔歡迎新人 !
:redface: 對唔住,E句收返 :sorry:

最後由 singsing2907 於 2013-04-16 00:16 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-04-15 22:57 
離線
頭像

答案係可能得,又可能唔得,睇你想玩乜。

你求其問,咪只可以求其答。你有心既,自然會經大腦,諗清楚自已想點先,既然你都無諗過,咁答你個位亦無謂諗多左!你發悔氣,仲好,慳返!

無人想義務長期答問題的,師兄們留下來是因為對水族還有一份情,希望在這裡交流和分享,而不是主持情迷信箱。你咁既態度,呢度人小極都唔差在你一個!
viewtopic.php?f=1&t=190202&p=737730#p737730

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-04-16 00:12 
離線

唔該晒 !

回頂端
 個人資料